fredag 5 juni 2009

Budget Hotell

Ja, då var vi på plats här nere i Holland. Som Matt sa i utvecklingslagets första möte i Falun; Vi ska lära oss den hårda vägen. Det har vi verkligen fått känna denna första vecka här nere. Resan ner hit började tidigt i måndags med resa med buss till Västerås och Ryanair till Düsseldorf i Tyskland. Där började de första problemen. Vi började med att missa första bussen till tågstationen, därmed tappade vi en timme på vår ankomst. Väl på tågstationen käkade biljettautomaten upp (nästan..) Matts bankomatkort. Annies gigantiska 2-in-1 cykelväska á la silvertejp var inte heller helt lätt att få med på de fem(!!!) tågen. Bör tilläggas de 6 minutera vi hade mellan vissa tågbyten.. Detta slutade med att Mike och Linnéa själva hamnade på sista tåget mot Sittard med halva packningen samtidigt som resten av oss slet med cykelväskorna, men det slutade lyckligt när vi andra kom med ett annat tåg som var framme i Sittard några minuter efter deras.

I tisdags var vårt första möte med delar av det Holländska landslaget. Under hollandslägret kommer vi att träna en del med dessa atleter för att få mer konkurenns. Vi har även haft två födelsedagar såhär långt. Det är Mike som blivit man och Johan som bara blivit ett år äldre.

Idag har undertecknad (Niclas och Fredrik) tillsammans med Matt undersökt möjligheterna till öppen vattensimning till nästa vecka. Alltsammans slutade med att vi hamnade i Tyskland med tre koppar kaffe. Med hjälp av Niclas garminklocka kunde vi hitta hem, då vi inte alls förstod de tyska kartorna. Klockan visade fågelvägen så det var bara att följa. Som ni kanske kan förstå så blir vägalternativen då inte de bästa. Asfalten tog slut efter 4km och ersattes med jord och grus. Klockan visade att vi kom allt närmare sporthotellet vi bor på, men vi var fortfarande i skogen utan vägar och sikte på hotellet. Då hittade vi en hinderbana, 15 meter upp i luften. Så där kommer vi förmodligen att köra hög höjdsträning och teambuilding under nästa vecka.

Imorse körde vi träning med våtdräkterna i den 20 gradiga utebassängen. Här bjuder vi på lite bilder från den gångna veckan.



/Niclas & Fredrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar