onsdag 17 juni 2009

It's a beautiful day

"Sola och bada (=sim- och bricksträning) med Pina Colada (=vatten ev sportdryck). På sommarn (=Eurotour) är livet som bäst". HEHE, ja så kan man sammanfatta dagen här i Sittard på ett otroligt humoristiskt sätt. Som ni förstår har solen faktiskt skinit (skent? skunit?) på oss idag. Så efter simpasset spenderade de flesta av oss tiden mellan passen ute på gräsmattan och stekte. Riktigt härligt. Trots solskenet har vi inga röda kräftor, någon som lärt sig av sina misstag och smörjt in sig den här gången kanske?

Att hitta här i Holland har alltid varit ett litet problem för oss, så även idag. Vi skulle köra bricksträningen, dvs cykel/löp, på ett ställe vi tränat vid förrut. Såklart skulle Niclas hitta en ny "snabbare" väg. Vi (Linnea och Jasmine) funderade på hur han kan hitta överallt? Men när vi efter 30 min fortfarande inte kände igen oss kom vi på det: han vet egentligen inte vägen utan kör bara på måfå! Som tur är kom vi fram efter 45 min - bra jobbat Niclas! ;)

Efter påhoppet igår känner vi att vi måste berätta hur en RIKTIG morgon går till i rum 205. Till den vackra låten "Beautiful day" vaknar vi och hälsar varandra glatt godmorgon - alltid med ett leende på läpparna. Näst på schemat står det dagliga kaffet. Det blir det kaffet plus max en kopp till. Ett plus ett är två vet du Johan, inte fem. Frukosten käkar vi i köket. Tom kommer in strax efter oss, med ett stort lass mat, och hälsar oss glatt godmorgon, någon minut senare kommer Johan in med släpande fötter och mumlar godmorgon - är det det här du kallar morgonpigg?
Så där ja, nu har vi fått gett igen lite.

Resten av veckan står träning och tävling i grannstaden Stein på schemat. Vi får också finbesök av Linneas föräldrar och lillebror. Välkommen till Sittard säger vi till dem!

Dröm sött, Jasse & Nea

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar