torsdag 11 juni 2009

Regn och efterrätt

Dagen var regnig men det gör väl träningen ännu roligare, eller?

Vi startade dagen kl 7.00 med ett ganska intensivt pass i bassängen tillsammans med de Holländska triathleterna. Huvudserien bestod av 25x100 och 15st av dom skulle vi ligga på 4s över snittet på 400m. Det kändes bra att få köra i genom ett lite hårdare pass på simningen eftersom det blir mer tid åt cykel och löpning här nere. Tillbaka på Hotellet brukar några av oss äta frukost tillsamans i det "trevliga" köket. Gröt är favoriten men nu har vi även lagt till det "nyttiga" jordnötsmöret till mackan som sägs ska vara bra att äta. Är det godkänt?
Efter denna proceduren gör vi oftast ingenting.. glor på tv (helst MTV) eller som i rum 208 där man helst följer barnprogrammet Avatar.

Så på eftermiddagen när vi hunnit med ännu en måltid och tittat på ännu ett avsnitt av The Hills börjar vi närma oss löppasset. Inget som känns så lockande eftersom regnet öser ner men inget som hindrar eliten. Efter lite velande var vi ute i regnet och vi skulle springa ett kort men intensivt pass i skogen på leriga stigar. Passet såg ut såhär: 3x(3min F3 1min vila 2min F4 1min vila). Leriga och blöta kom vi hem till chokladmjölken som vi lärt oss att inta direkt efter passen. Vilket också funkar mycket bra!

Kl 18.30 var det dags för mat. Det var Linnea och Jasse som stod för den mycket goda couscous fisk curry rätten. Idag blir det inte bara varmrätt utan även efterrätt som Niklas och Fredrik har fixat, äppelpaj med vaniljsås. Kan det bli mycket bättre.

Hare gött!

PS. Krya på dig Johan

I utebassängen vid simhallen. (Roomiesar i 208)




3 kommentarer:

  1. hahah, kul bild! Pistvakt i kön... HAH
    /j

    SvaraRadera
  2. Kul att få följa med er på bloggen. jag följer samtidigt med er i tävlingarnas hemsidor, startlistor och resultat. Ni har två fina, välorganiserade tävlingar framför er. Först i Amsterdam och sedan i Stein. Nu upptäckte jag också att Lovisa och Joel finns med i startlistan till EM i Holten, ca 40 deltagare i damjuniorklassen och 60 i herrjunior. Spännande.
    LYCKA TILL
    Patrik Hjalmarsson

    SvaraRadera
  3. haha, Avatar är bäst;)
    Hoppas att ni har det bra! och att vädret blir bättre.
    kram
    Sofia

    SvaraRadera