torsdag 25 juni 2009

Den sista måltiden...

I morse simmade vi ett simpass på 1,5h. Där serien var 30*100 F3 vila 20 sek. På morgonen simmar vi med holländarna. Det är deras tränare som gör passen fast det är vi svenskar som simmar dom. Alla holländarna simmar något annat eller går upp innan passet är slut.

På dagen har de flesta legat in och tagit det lugnt för inte dö av värmen. Fast några gick ut och njöt av solen t.ex. Jag och Tom som gick ut och kickade lite boll. Kan ju bara nämna att jag gjorde 52 kickar och det är grymt för att vara en triathlet.

På eftermiddagen körde vi ett brickpass. Det var 3km cykel och 600m löpning, tre varv. Vi hade ett ganska stort växlingsområde för att få det mer tävlingslikt. Vi är många som gör riktigt snabba växlingar nu och missar man en växling så får man verkligen jobba för att komma ikapp.

Nu till rubriken. Idag åt vi i utvecklingslaget sista middagen tillsammans. Det var lika trevligt som vanligt.
Imorgon åker fyra från utvecklingslaget till München för att köra en tävling på söndagen. Det är 70 mil till München här ifrån Sittard så det kommer nog ta sin tid för dom att åka hela vägen.

// Johan Sandberg
Väsby SS triathlon.

1 kommentar:

  1. Tsss som att du gjorde 52 st!? Förresten heter det faktikst dutta, inte "kicka".. Hälsningar blauw oog (lista ut det du :P)

    SvaraRadera