lördag 6 juni 2009

En inte helt okej dag på jobbet…

Ibland går det dålig, ibland går riktigt illa, ibland går det skit, ibland går det åt skogen men ibland så går det bara inte. Idag gick det inte .

Inför dagens tävling så var det nog ingen som var säker på hur den skulle sluta, men ändå blir man rätt förvånad när dagen börjar gå mot sitt slut. Cykeltävlingen i hollänska Stein var tuff, alldeles för tuff.

Jäklar, vad det gick vilt till! Johan, Mike och Fredrik hann knappt runt första kurvan innan de fick se sig omringade av en barriär av fallna cyklister. Grabbarna försökte desperat ta sig upp till klungan men valde lite senare att spara krafterna till tävlingen under morgondagen.

Vi (Joel och Tom) lyckades dock något bättre i starten och kunde hänga på huvudklungan där vi fick jobba stenhårt för att hänga med.

Något senare, orutinerade som vi är, fick vi se oss ifrån åkta av första klungan när backen vilket verkade brantare än en slalom backe och av någon anledning var belagd med kullersten. Vi pratar om adrenalin i mängder.

Som sagt tappade vi förstaklungan men bildande tillsammans med ett 20-tal andra cyklister en liten grupp vilket dock inte resulterade i någon större förändring. I mitten av tredje varvet gick vi av, efter att ha fått slita som djur i över en timme.

Något besvikna begav vi oss i regnet tillbaka till hotellet där vi blev turligt nog blev ompysslade av tjejerna som även stod för middagen.

Tjejerna hade enligt opålitliga källor varit ute på ett ”distanspass” men det spekuleras om mycket fika och lite meter. Imorgon visar det sig vilken uppladdning som var den rätta :)

/ JV med Honung


3 kommentarer:

  1. Hej alla killar och tjejer i utvecklingslaget!
    Lycka till i morgon på Cologne Aquathlon..

    SvaraRadera
  2. VA!? Vi cyklade faktiskt jääätte långt!

    SvaraRadera
  3. varför körde ni inte junior Europacupen i wien? Där borde ni väll ha hittat bättre motstånd...

    SvaraRadera