torsdag 18 juni 2009

Half to go.

Och så har vi redan "klarat av" 18dagar. 18dagar som faktsikt känns mer som en vecka.
Fast jag måste erkänna att hemlängtan börjar komma smygande. Tur är det väl för mig att jag har pappa här denna veckan. Även Linnea har fått besök hemifrån. Men resten får klara sig med samtal, sms och mejl från nära och kära.
Förutom hemlängtan tror jag att de flesta av oss har det väldigt bra här nere. Eller tror och tror, jag är ganska säker på att alla är nöjda.
Som de flesta dagar här nere har vi tränat på idag också. Dock inte lika intensivt som det var igår.
Men ett syra pass på simningen och ett riktigt bra teknikpass med olika banor och övningar så blev det trots allt några timmar utan för rum 207/208... Jo, Johan har rätt. Det blir lite hoppande emellan. Och ja, Mike & Joel borde ha nästan få pris för att dom lyckas komma försent så ofta.

Som flera av oss har nämnt var det Amsterdam Triathlon i Söndags. Det känns som ni har hört det mesta av vad som hände där och hur det gick. Men om ni vill kolla bilder från tävlingen kan ni göra det här: http://www.oypo.nl/pixxer.asp?id=7DDF7E401D5C89B4
Det finns också ett TV klipp från racet där många av oss Svenska dyker upp i rutan. Det hittar du här:http://www.triathlontv.nl/player/iframe_player.php?video_id=50

I helgen, om endast 2 dagar, är det dags för tävling igen. Denna gång i Stein och nu är det den vanliga sprint distansen som gäller. Vi har under veckan fått reda på att det inte är de Holländska mästerskapen, vilket vi har trott hela tiden. Men det är EJM kval för dom, så det känns som det samma nivå som det borde vara på ett nationellt mästerskap? Jaja, det återstår och se.
Ha det så bra! Håll tummarna för oss på Lördag.
Hälsningar Annie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar