söndag 14 juni 2009

Sunday Bloody Sunday

Dagen startade ganska Bad, Johans förkylning hade blivit värre så inget tävlande för honom, men det var nog ett ganska bra Desire. Vädret var dåligt och det kändes inte som att det skulle bli en särskilt Beautiful day. Annie Gustafsson som bor här nere med oss nu sa däremot på morgonen att I will follow. Så vi blev elva stycken som tog tåget mot The city of blinding lights, Amsterdam.

I Amsterdam möttes vi av en tjej som visade oss vägen till tävlingsområdet. Och det var nog tur det för annars hade vi förmodligen Still havent found what we looking for. Det var nämligen som att The streets had no name.

Sedan var det dags för tävling. Vi var så många i det skitiga vattnet att man inte kunde se en Line on the horizont. Men nu var det för sent för ett Moment of surender vi var alla Stuck in the moment. Något som var skönt var att det hade öppnats ett Window in the sky och solen tittat fram på en Bullet blue sky. Tävlingen skulle nog gå bra, kanske Even better than the real thing!

Mike var nummer One upp ur vattnet tätt följd av Joel och Fredrik. Själv gjorde jag en riktigt dålig växling och hade svårt att Get on my boots och förlorade några värdefulla Seconds men det var bara att glömma och Walk on. Vi hann aldrig provcykla banan så första varvet kändes det som en ganska Mysterious way men sen gick det bra.

Löpningen gick lite olika. Joel sprang i mål som trea och var nr. One av oss så nu kommer han att vara Pride ända till New years day, eller åtminstone till October. Jag själv kom fyra och lite bakom kom sen också Mike, Bono (...Oj, jag menar så klart Bullen...) och Niklas. Annie Thorén sprang i mål som tvåa i damklassen och de andra tjejerna körde också bra. Linnea gick tyvärr från Running to stand still och var tvungen att bryta loppet efter problem med en skada.

Vi tog tåget hem som gick mot (Angels of) Harleem, med på tåget satt några riktigt jobbiga och skrikiga ungar men det gick av på ett ställe som kanske var Zoo Station, där de hörde hemma.

Sammanfattat var det en rolig dag i staden full av Discotheque och Mircle Drugs. Det blev helt klart en Beautful day för de flesta av oss. Lite tråkigt att Lina åkte hem idag men förhoppningsvis ska vi klara oss både With or Whitout you.

Så ha det bra alla där ute i världen, U2 Matt! :D



På väg till "The city of blinding (Newline Jackets) Lights"


Gör man en dålig start blir man lätt "Stuck in a moment and you cant get out of"


"Pride (in the name of love)"


Sista biten gör det riktigt ont att "breathe". Men väl i mål är alltid känslan "The sweetest thing".




Och kom alltid ihåg: "Sometimes you cant make it on your own".

5 kommentarer:

  1. haha, erkänn du tajma 22:22?! :P

    SvaraRadera
  2. In the howling wind comes a stinging rain
    See it driving nails
    Into the souls on the tree of pain
    From the firefly, a red orange glow
    See the face of fear
    Running scared in the valley below.
    //Bono

    SvaraRadera
  3. nice tom, nice

    /mike

    SvaraRadera